Advertisement

Mar 15, 2012

Yuna - Terukir Di Bintang



Yuna - Terukir Di Bintang chords and lyric / kord, tabs dan lirik

VERSION 1

*Capo 6th fret

Intro:Am E Em B E

E F#m
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
B A B E
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
E F#m
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
B A B E
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Am E
Hati ini bukan milik ku lagi
Am B
Seribu tahun pun akan ku nanti
A B
Kan... kamu...

E
Sayangku
F#
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
B
Terukir di bintang tak mungkin hilang
A B E
cintaku padamu

Music Bridge:
E F# B A B E

Am E
Hati ini bukan milik ku lagi
Am B
Seribu tahun pun akan ku nanti
A
Kan... kamu...

Repeat

Am E Em B
*This version was given by Otai Malaya via ZEK GUITAR CHORDS facebook fanPage



VERSION 2

Intro:
D Dmaj7 A7 A
D Dm Bm Em D#m A D


D Dm Bm
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Em D#m A D
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
D Dm Bm
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Em D#m A D
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Gm D
Hati ini bukan milik ku lagi
Gm A
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

D
Sayangku
Dm Bm
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Em D#m
Terukir di bintang tak mungkin hilang
A D
cintaku padamu

Bridge:
D Dm Bm Em D#m A D x2

Gm D
Hati ini bukan milik ku lagi
Gm A
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

D
Sayangku
Dm Bm
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Em D#m
Terukir di bintang tak mungkin hilang
A D
cintaku padamu x2

Em D#m
Terukir di bintang tak mungkin hilang
A D
cintaku padamu

*This chords was sent by Hafiz via email. Thanx a lot bro...

7 comments:

Anonymous said...

kord ni tggi sgt.. ade versi yg len.. tp lupe kt mne ntah aritu tgk

gnesop.com said...

nice sharing...

City Hunter -MinMin- said...

Tringin gile nk maen gita ! Gita daa ad just tak reti maen je ..

waafak said...

cuba yg ni http://www.pangkin4rest.com/2012/01/kog-gitar-terukir-di-bintang-yuna.html

Fateen TeenIce said...

Tnggi ye...len xde?? :(

Che Mat Indra said...

Untuk Versi Lelaki, saya cadangkan anda guna Key G Major...

Che Mat Indra said...

Lagu ni sampai ke note E. Memang tinggi, tapi orang perempuan boleh nyanyi lagu kalau guna falsetto macam Yuna buat. Tak susah bagi yang biasa buat.

Untuk orang perempuan versi rendah, saya cadangkan anda guna key C atau D.

Untuk lelaki saya rasa lebih selesa jika anda guna key G atau A (dalam range vokal rendah). Kalau nak guna C pun boleh, tapi anda kena nyanyi guna falsetto macam Opick buat untuk lagu RAPUH.

Related Posts with Thumbnails

Our Facebook

Welcome to our new blog ZEK GUITAR CHORDS

ZEK GUITAR CHORDS (http://guitarchordzek.blogspot.com) has successfully set up and create (on 11th February 2010) with new version originate from our previous blog GUITAR CHORDS AND LYRICS which has a problem and never been publish anymore.

You can send any chords to us via email zakimi.dr@gmail.com
Thank you for support us. We really appreciate it.